...Nej det stannade inte drär heller...blev även en åttonde gång. what ever! hahahha
2 kvar till tio, jag har ju 17 dagar på mig ;) 
 
Men över till nått roligare idag ska jag flyga för första gången själv, awsome! Riskerar spräckta trumhinnor och kiss i byxan men d blir väl bra det med;) 
Ikväll 21,50 landar jag i Köpenhamn där jag ska träffa en av mina äldsta och finaste vänner. Blir en vistelse som garanterar mycket skratt och positiv energi och just i denna skrivande stund fick jag reda på att jag ska hem å slira om till fin kläder å sen ut och dansa ikväll....kan ju inte bli annat en bra, eller?;)
 
Måste packa klart väskan å lägga make upen, kl börjar dra iväg å om 4 timmar sitter jag på tåget mot Arlanda :D
 
 Party in crime!


Jag älskar mitt velande så extremt mycket!
 
En ansökan om högskolan är inskickad för 6e gången idag, med endast en utbildning på 9 val...Förskollärare, dom tre första valen är i Göteborg, Trollhättan och Halmstad och jag hoppas så extremt på Göteborg! 
Göteborg har 200 platser och förra året var det ca 300 som sökte, jag hoppas att jag är en av 200!!
 
Pratade med en vän idag som fick mig å inse att min insikt inte är dum och att jag inte borde bry mig om någon annan än mitt egna kall, har som sagt ingen aning om det är rätt eller fel, men jag tror det är rätt, det känns rätt.
 
Känslan att få vara med och skapa samhällets blivande hjältar känns varmt om hjärtat och inte minst att senare få möjlighet att bli specialpedagog.
Vi måste börja någonstans och jag börjar här!
 
Att får vara nära och kära känns ännu bättre, jag behöver dem nu!
 
Det som känns ännu bättre är att inom 4 år kommer jag ha ett fast jobb, och kommer vara boende i Göteborg!! 
 
I den tanken förälskar jag mig i nu och det känns som livet kommer gå med det ljusa inom några månader!
 


 
 
A drog till Ljusdal efter jobbet  i fredags och kommer inte hem förrän på tisdag.
 
Jag håller på att öva mig. Öva mig på ensamheten....att va singel.
Har övat mig på att laga romantiska middagar för en...igår låg jag sjuk å levde på glass, nästan.
Betällde hem mat två gånger också....vadå lyxstudentliv?!
 
Ikväll blir det romatisk middag för en en tredje gång....varma mackor, med Celine Dion sjungandes i bakgrunden.....kanske kan bli ett ok liv ändå?.....ne vet inte känns märkligt och jag har rädd hela tiden.
 
Som en lite harunge ute på en stor äng, det är meningen att haren ska bli en fullvuxen och lyckligt skuttandes hare, men just i det läget känns det allt långt tills dess....övning ger färdighet sägs det ju, kanske dena lilla harunge också växer upp och lär sig bli lycklig och skuttandes på den där ängen...
 
Imorgon tänker jag gå tillbaka till mitt vanliga liv....det vill säga bra mat igen. Deppa e tillåtet men tänker inte göra det tillsammans med massa choklad, glass och socker....jag har blivit en finne!
 
På fredag åker jag ner till min vän J.Y  i Köpenhamn å firar påsk, har en tjejweekend,skrattar och pratar gamla minnen å fnissar, shoppar å har mysigt.
 
 
 
 
 
 
Bilderna är tagen 2010, i min lilla lya i majorna- Lycka,självsäkerhet och välmående.