Styrka inplanerat på schemat imorse..somnade med värk i hela kroppen igår kväll, tänkte att det var väl trötthet(herregud vi håller ju på å flyttar!!), så planerar in en promenade vid 7 istället.
Och vad händer?! Jo jag vaknar med ont i halsen å samma värk?!
Ingen promenad heller...d blir åter igen en dag utan morgon-motion,well well är bar att lyssna på kroppen och komma igen när förkyldningsviruset är över.Så sitter här nu å avnjuter en god frukost på havregrynsgröt,smoothie,the och ägg. Får fokusera på flytten nu så länge, hoppas på nån träning nästa vecka, för hoppningsvis är denna veckan värst då vi ska flytta alla möbler osv. Nästa vecka ska vi bara flytta oss å kläder.
Har 7 arbetsdagar kvar och 8 dagar  kvar tills vi blir Gävlebor, känns sjukare å sjukare ju närmare vi kommer. Känslan är för det mesta lättnad men också fortfarande väldigt skräckblandad. Men det ska bli otorligt skönt å kunna gå till matbutiken utan att bli ruinerad,slippa bo i en liten lägenhet med litet kök å dåliga förvaringsutrymmen,slippa vara rädd att bli betagen på bil när man kör i det landet man bor i,slippa åka 2 timmar för att man ska få handla mat till normala priser m.m
I slutändan blir nog allt jätte bra helt enkelt =)
Tog sovmorgon idag, höll på å svimma ett X antal ggr igår under dagen. Jag mådde illa, var hungrig å kunde inte äta. Hade blodsockerfall flera ggr, åt och åt men inget hjälpte. Kroppen å magen skrek efter mat hela dagen, men fick knappt i mig nått.
A tor jag är Gravid(typiskt killar när nått inte är som det brukar ;) )....mamma tror på nervösitet och jag tror nog att min kropp säer ifrån, jag måste helt enkelt börja äta mer om jag ska träna så hårt.

Det var skönt att få sova ut lite idag och nya tag får tas imorgon igen.
Då tänkte jag köra 60 min styrka.

Vi började packa igår..kändes konstigt men skönt å börja så vi kommer iväg någon gång.
Men över nu till nått annat!
Efter att jag avlsutat min lilla deal så kommer jag nog sluta blogga, känner inte för att vara så öppen och officiell med mitt liv. Nått har hänt men jag känner inte att jag behöver uppmärkamheten.
Det skoj med läsare, men känner inte att folk jag inte känner behöver veta hur jag lever. Dom jag känner kan ju ringa eller sända sms eller nå mig på facebook...facebook kommer jag nog också dra ned på.
Känner att jag har annat att fokusera på i höst än facebook å internet.
Bloggen har varit en jätte bra grej å ha nu när jag har hållt i gång. men jag känner ar jag har lärt mig att klara hålla igång utan blogg också, jag gör det ju för min skull.

Tycker det är jobbigt att få kommentarer om hur duktig jag är å hur dåligt samvete anadra har för att inte dom äter nyttigt eller tränar...tycker lite det är upp till var och än hur man väljer att leva sitt liv. Den enda jag bryr mig mycket om på det sättet är A, men det är ju vör att vi lever ihop. Hade vi fortfarande varit kompisar så hade jag inte predikat om träning å mat, hur viktigt det är å röra på sog å äta rätt. Men nu vill jag leva ihop med han å ha kvar har så länge som det går.
Menar inte att jag inte bryr mig om mina vänner å min omgivning nu, utan menar att alla ansvarar vi för vårt liv....Om man får dåligt samvete för att nån lever på ett vis å inte man själv så kanske man borde tänka efter lite å kanske försöka själv..eller så fortsätter man leva som man själv vill å bara skiter i om ens kompis eller anadra lever sunt....kan inte påstå att det alltid är lika roligt ;) Men för min del så mår jag bra av bra mat å regelbunden motion så jag vill leva så.
Välj den livsstilen du känner är bäst, jag klandrar ingen ör vad dom äter eller hur mycket dom rör på sig....det är personligheten å energin personen ger som räknas =)

I fredags var jag å min systeryster i GBG å bodde på Gothia towers, ute på shopping, var på liseberg,på universums dinosaurieutställning, hälsade på storkusinen å bara myste.
Det bästa med å ha en syster är att man kan vara sig själv, vli blir alltid lita flamsigaå  tramsiga när vi ses, det är mycket skratt till tårarna sprutar och flams.

Har vart en otroligt mysig helg! Dock var vi lite besvikna på dinosaurieutställningen...det var tur att vi köpte gbg-pass så vi fick mer än bara entrén på universeum.

Här är ett litet bildkollage ifrån helgen!