30 December kl 9.30 står vi båda under samma tak med en nyckel i vår hand som leder hem, hem till vårt hjärta, vår gemensamma lägenhet
Från och med imorgon kommer vi alltså har ett liv tillsammans, inget mer planerande eller " sover du hos mig i natt" ...utan bara vi två i en och samma lägenhet.
Imorgon kväll ligger jag tillsammans med dig i vår gemensamma säng, i vårt gemensamma boende...Me like!

Julaftons morgon och jag fick det gyllne paketet med den vit/rosa boxen, Sex and the city luxury box edition, my love!
Julafton bringade till och med julkänsla lite i år, underbart!
Vaknade upp intill min morgon trötta man som kvällen innan tyckte vi skulle byta klappar vid tolvslaget för han var för nyfiken!
Julafton gick så snabbt, och massa paket blev det och jag kan väl nog säga att jag vart nöjd med allt innehåll.

Juldagen tillbringades på familjemiddag med Fam. Wilson och sedan utgång på Grand på kvällen, och det var riktigt grymt roligt för en gångs skull, hjärtat blev för första gången full i min närvaro och massa folk va där, och det blev massa kramar till höger och vänster.
Den första jag mötte när jag kom in genom entrén var underbara Linda och vi kramades länge och båda nästan grät efter 2½ år utan vänskapen som äntligen funnit tillbaka igen.
Vi hängde nästan hela kvällen men en tråkig olycka skedde med en kompis till henne på Dansgolvet som blev tvungen å åka ambulans till Vbg sjukhus..

Halv 5 var vi hemma och annandagen blev en bakishäng dag framför tvn med dipp, grönsaker och gottit intill mr.one.

Kort och gott har Julen varti mysig!
2 Dagar kvar till jul, julklappar, god mat och julmys och jag är på topp ör tillfället!
Att livet dalar upp å ned så fort mellan svägningarna har jag svårt å förstå, jag hinner inte tänka i mellan tror jag.
Jag och hjärtat går i väntan efter vår lägenhet, närsom helst får vi flytta in ny, inget exakt datum är satt antingen direkt efter jul eller 4 jan...snälla låt oss få den mellan jul å nyår, det skulle bli så himla bra då!

Jag har dessutom Bojkottat 3 och har återvänt till Halebop, blir en dyr räkning i januari!!

2 dagar kvar till jul å jag ska nu ägna tiden för att jul städa å göra fint här uppe tills lillasyster kommer imorgon, och sedan på torsdag är det ju faktiskt jul och det verkar bli en mysig vit jul i år=D

GOD JUL på er!