Resan har varit bokad sen i dec och nu var det äntligen dags.
Vi tog tåget till sthlm på lördags morgonen och vi somnade flera ggr fram till karlstad där d stag på en väldigt pratglad gubbe som berättade om sina hemntrakter ochlite annat smått å gott...intressant och ointressant samt att han var väldigt farcinerad av vårt mod att ta oss til oslo för jobb.
Jag å André plockade upp kortleken när vi blev trötta på han tjabbel och spelade massa spel jag inte kunde sedan finns i sjön som faktiskt är d enda kortspelet jag faktiskt kan...fy på mig!

Väl på Arlanda letade vi familjerna Ericsson/Larsson och Von Wachenfeldt/Edlund,trots att vi befann oss på samma våningsplan så tog detta ca 1 timme. SEdan begav vi oss i minibuss till övernattningshotellet för att sedan stå upp kl 4 för att åka ner til flygplatsen igen å flyga kla 07.45.
Förstår inte riktigt min flyg rädsla,är bara rädd första gången, eller rädd tycker mer d e lite läskigt å jag blir nervös.
Hela vägen ner var det ungar som spydde, både i påsar å på sig själva...ungar som skrek för dom inte ville sitta still, för att dom fick ont i öronen, för att dom var rastlösa yeeaah you name it!...Vill jag fortfranade ha egna barn nu? MEN SJÄLVKLART ska jag ha d, mina kommer ändå aldrig skrika...vi ska mata dom med whiskey i nappflaska så dom håller tyst hela flygturen;) 

Väl framme på flygplatsne i Rhodos...en flygplats som är väldigt liten å väldigt dåligt organiserad,väskorna började rulla in från höger å vänster men eftersom tekniken i grekland verkar vara lite smått efterbliven så tog d ca en halvtimme innan vi såg vilka väskor som var från sthlms planet. Där tod tusentals människor i jeans å jackor inne på en överhettad flygplats med svetten rinnandes i panna,mellan bröst och på övriga ikke svettfria ställen.
Efyter vi fått väskorna var d dags att leta buss...å där ute var d ännu varmare, å tunga väskor gör inte d lättare. Vi hittade tillslut vår buss nr 23 och kände att NU var vi påväg till hotellet.

Hoteller var super fint me fantastisk utsikt ut över d turkosa havet med helt okej sängar och fräsch toalett. Ett minus bara..å d var att på nätterna hoppade loppor i sängarna å vi var fulla på benen med små röda prickar på benen om dagarna. Men vad spelar d för roll när man får sola,bada i poolen,dricka och äta gott med trevligt sällskap i en hel vecka?...Ungefär lika mycket som en fis i rymden!

I dec visste jag inte ett skit om Andrés familj, i april visste jag lite då jag träffade hans mor å far,efter att han tvingat ner dom till oslo en helg. Efter denna veckan vet jag betydligt mer och jag måste säg att jag är nöjd...mycket nöjd!
Bättre svärdotter familj kan man inte få!!

André har en Systerdotter på 6 år, vi fann varann ganska snabbt, vi dansade,sjöng, gick på minidisco och busade..det är skönt att man har barnasinnet kvar (hoppas det aldrig försvinner) alltså för minidisco kan även vuxna gå på om man inte tappat bort det!

På en vecka har vi hunnut med väldigt mycket! Vi klarade oss på 4000 N.kr tsm jag å andré hela veckan och fick använda kortet en gång efter d, sista dagen. Och vi kom fram till att fjällen semester är lika dyrt som utlands semester så  vi kommer flygga utomlands en gång om året från å med nu.
Och kanske redan sista semester veckan ska vi ta en restresa. Gleder meg!


Fler  bilder samt filmer ligger uppe på FB!

Imorgon mina vänner sätter vi oss på tåget som skall ta oss upp till vackra stockholm och slutligen ska vi hamna på Arlanda.
Där blir vi tydligen hämtade av en buss som skall ta oss till ett övernattningshotell nånstans i närheten av Arlanda, och på söndag morgon DÅ lyfter vi med flyget från svensk mark och vid 12.30 ska vi landa på grekisk mark istället där vi skall tillbringa en vecka på underbara Rhodos!

Vi har hört rykten om att jorden skall gå under imorgon...Men snälla jorden vänta lite...kan väl få uppleva rhodos först?;)

Kvällen består av myskväll/packnings kväll och vi har precis kommit fram till att den största veckan väger ca 15 kg så vi lär klara oss och vi kan shoppa hem lite;)

Det värsta med å flyga så långt är ju inte bara att man måste packa ner halva garderoben, TÄNK OM man skulle glömma nått?! inte fan kan man flyga hem å hämta ...
Att vara planerings människa är inte det bästa i sånna här lägen...bryts planeringen eller man råkar glömma nått..då blir det jobbigt.

Tror inte riktigt på att vi ska resa än...kommer inte tro det förän jag står  utanför hotellet...Resvan? ÅH NEJ!

Sist men inte minst idag..André har  KLIPPT sig..det är mindre populärt kan jag säg, allt gosigt hår har försvinnit, å d e nån cm KORT....En frisör som får " jag skulle vilja ha kortare på sidorna å längre mitt uppepå så man kan fixa en frisyr" til: "SNAGGA MIG NÄSTAN SNÄLLA" borde nog läsa på lite mer...tur det växer ut fort;)

Bjuder här med på lite bilder från vårt hotell=)
Idag är en dag som känns väldigt lite bra.
Jag har otorlig hemlängtan till Sverige!!!!
Är så trött på vissa saker så jag kan spy som jag insettå  fått klart för mig senaste tiden...det är är otorligt tråkigt men ibland måste man även våga inse sanningar som är svåra.
Vill hem, skaffa mig ett fint boende till billgit å bra pris, äta svensk god, billig mat och sätta mig vid skolbänken igen.
Tyvärr står vi just nu med en lägenhet från 1 juli som vi har fram till Februari iaf..där måste vi alltså bo där i ca 1 år till å innan det kan vi intek omma någonstans.
Jag vet även att när denna dage är över åtiden ädras sig lite kommer jgai nte tycka att det är lika jobbigt. Men för tillfället känns det sjukt tråkigt här.
Ska bli så sjuktligt skönt å sätta sig på tåget mot sthlm på Lördag morgon för att sedan flyga till Rhodos på söndagen.

Det är väl tur att man har dåliga dagar här i världen så man kan uppskatta de bra dagarna mycket mer sen etterpå....