Resan har varit bokad sen i dec och nu var det äntligen dags.
Vi tog tåget till sthlm på lördags morgonen och vi somnade flera ggr fram till karlstad där d stag på en väldigt pratglad gubbe som berättade om sina hemntrakter ochlite annat smått å gott...intressant och ointressant samt att han var väldigt farcinerad av vårt mod att ta oss til oslo för jobb.
Jag å André plockade upp kortleken när vi blev trötta på han tjabbel och spelade massa spel jag inte kunde sedan finns i sjön som faktiskt är d enda kortspelet jag faktiskt kan...fy på mig!

Väl på Arlanda letade vi familjerna Ericsson/Larsson och Von Wachenfeldt/Edlund,trots att vi befann oss på samma våningsplan så tog detta ca 1 timme. SEdan begav vi oss i minibuss till övernattningshotellet för att sedan stå upp kl 4 för att åka ner til flygplatsen igen å flyga kla 07.45.
Förstår inte riktigt min flyg rädsla,är bara rädd första gången, eller rädd tycker mer d e lite läskigt å jag blir nervös.
Hela vägen ner var det ungar som spydde, både i påsar å på sig själva...ungar som skrek för dom inte ville sitta still, för att dom fick ont i öronen, för att dom var rastlösa yeeaah you name it!...Vill jag fortfranade ha egna barn nu? MEN SJÄLVKLART ska jag ha d, mina kommer ändå aldrig skrika...vi ska mata dom med whiskey i nappflaska så dom håller tyst hela flygturen;) 

Väl framme på flygplatsne i Rhodos...en flygplats som är väldigt liten å väldigt dåligt organiserad,väskorna började rulla in från höger å vänster men eftersom tekniken i grekland verkar vara lite smått efterbliven så tog d ca en halvtimme innan vi såg vilka väskor som var från sthlms planet. Där tod tusentals människor i jeans å jackor inne på en överhettad flygplats med svetten rinnandes i panna,mellan bröst och på övriga ikke svettfria ställen.
Efyter vi fått väskorna var d dags att leta buss...å där ute var d ännu varmare, å tunga väskor gör inte d lättare. Vi hittade tillslut vår buss nr 23 och kände att NU var vi påväg till hotellet.

Hoteller var super fint me fantastisk utsikt ut över d turkosa havet med helt okej sängar och fräsch toalett. Ett minus bara..å d var att på nätterna hoppade loppor i sängarna å vi var fulla på benen med små röda prickar på benen om dagarna. Men vad spelar d för roll när man får sola,bada i poolen,dricka och äta gott med trevligt sällskap i en hel vecka?...Ungefär lika mycket som en fis i rymden!

I dec visste jag inte ett skit om Andrés familj, i april visste jag lite då jag träffade hans mor å far,efter att han tvingat ner dom till oslo en helg. Efter denna veckan vet jag betydligt mer och jag måste säg att jag är nöjd...mycket nöjd!
Bättre svärdotter familj kan man inte få!!

André har en Systerdotter på 6 år, vi fann varann ganska snabbt, vi dansade,sjöng, gick på minidisco och busade..det är skönt att man har barnasinnet kvar (hoppas det aldrig försvinner) alltså för minidisco kan även vuxna gå på om man inte tappat bort det!

På en vecka har vi hunnut med väldigt mycket! Vi klarade oss på 4000 N.kr tsm jag å andré hela veckan och fick använda kortet en gång efter d, sista dagen. Och vi kom fram till att fjällen semester är lika dyrt som utlands semester så  vi kommer flygga utomlands en gång om året från å med nu.
Och kanske redan sista semester veckan ska vi ta en restresa. Gleder meg!


Fler  bilder samt filmer ligger uppe på FB!