...Jag är en person som kräver mycket uppmärksamhet, av folk som jag lever med, vänner,familj och kärlek...Det blir så otroligt jobbigt i längden när jag inte får det och jag måste tänka "Snälla Evelina, detta va ingenting, lugna ner dig, han/hon menar inget illa".
Jag har blivit bättre, om fortfarande när det är små grejer ibland så kan den där magkänslan dyka upp och jag känner på mig "snart blir du sårad tjejen"...Idag har det varit en sån dag...

Det är nästan som om jag gått runt och ororat mig för något som ska hända som jag inte vet vad det är, och sånt gör mig frustrerad.
När dessa dagar kommer så längtar jag ännu mer till att få åka ifrån Sverige å starta om i Norge,känns nästan som allt är sådär förutsägbart just nu när det gäller framtiden, men som om man inte egentligen vill inse eller veta av....För Gör jag rätt egentligen? Kommer det bli bra det här? 

Sara frågade mig idag när vi var ute och gick en av våra najspromenader( även om jag knappt kunde gå så tvingade jag mig ut! ) "Men ...tänker du aldrig att du inte vill åka iväg ifrån allt?Att du tvekar, vill du verkligen bara åka?"...Klart jag haft tankarna, men de kan inte hindra mig..jag MÅSTE åka annars kommer jag ruttna bort i Falkenbergs hålan!
Det spelar ingen roll vad jag har och inte har här, för på ett sett gillar jag att fly, mitt liv funkar nog så..även om jag fått höra tusen gånger att man inte ska göra så. Men tack jag vet, men jag är impulsiv och spontan...
Det är nog därför jag inte klarar av att ta hand om mina känslor så bra altid, som nu för tiden, slänger jag oftast iväg det dåliga å låter det ligga och går vidare. T.ex, om jag blir sårad, så ja ger jag fan till personen å låtsas sedan som inget har hänt och lever och mår "bra".  Att jag sedan längtar, är ledsen, arg eller sur bryr sig inte ens jag om.

Men när jag flyttar till Norge ska allt bli ändring på och när jag kommer hem så tänker jag vara den personen jag letar efter, som jag letat efter länge, för jag vet att hon finns för jag har varit henne...
Tänk om man hade fått heta nått så ballt som typ..Kim eller Michelle eller nå lite mer annorlunda! Eller om man hade fått ett engelsk eller amerikanskt namn?  Men NEJ jag döptes till Evelina, å om jag inte bytar så får jag leva med å bli kallad Eve! Hur jävla fult e inte det??

Jag har ganska många smeknamn nu iofs, av dom e LINA bäst faktiskt(folk snälla LÄR ER!!) ....Men tänk va BALL man hade kännt sig om man hade fått hete Kim t.ex....då behöver man ju inte klassas som tjej,femenim kvinna eller söt lite flicka, då hade man ju kunnat klätt ut sig till kille utan att nån  hade misstänkt t.ex..haha Hur coolt e d å va man å heta...Evelina..eller Lina(som låter ännu mer flicksöt-aktigt?!)..
Det jag försöker säga här är att jag vil inte bli en man, eller byta kön eller sånt skit, men tänk så skönt d hade varit ibland att slippa bli uppdelad i maskulint eller femenimt?...ungefär som en mask, som har två kön, iofs så skiter dom med båda ändarna men iaf, två kön å ett namn, EXAKT som en mask, två kön å en mask(ett namn)...

Men nu har jag inte coolt namn, jag heter något så "sött" som Evelina, varför? Kanske passar jag i det, för jag ska tydligen va en söt...tjej...men om jag tvunget ska heta så...så kalla mig Lina TACK...för d e fan bra mycke snyggare än EVElina...(bläähää för det).

Jag vet inte varför jag alltid hatat mitt namn,kanske för jag har alltid varit "den där" å aldrig vart den som varit "den" å alla alltid lätt kunnat tracka ner..så egentligen sitter det ju inte i namnet utan i själen...å automatiskt blir d namnet som blir lidande....det är faktiskt ganska illa.

När jag blir stor(större?) ska jag döpa mina barn till nått coolt så d slier hata sig själva...hahha så d lsipper tänka "vafan heter jag såhär för?"...Förresten hur FAN kan man döpa en BEBIS till Evelina?!...Varför fins de där 3 bokstävere E-V-E före Lina? Bara för att alltfömånga hette Lina å jag va tuvngen å bli kalad Eve? Å varför finns smeknamnet Eve, hur jävla snyggt låter d? Säg d...hör hur d låter EVE...när jag val ite blev jag kallad för ÄVÄ, för mindre barn hör ingen skillnad på E och Ä...hur fint va d då? Som min granne kom å fårgade efter mig "Hej e ÄVÄlina hemma?"...så stod hon där med sina glasögon långt nere på näsan å glodde ovanför glasen!
man borde Döpa sin bebis till Nått coolare..punkt slut!
För en gångs skull går tiden otroligt fort på jobbet, å än har jag faktiskt inte somnat=)..
Klockan är tre och i en timme har jag haft besök av 6 män som har ätit glass,jordgubbar å chockladstängs-kex med mig...Det är sjukt vad man får veta å höra om folk, fan me skitsnack det cirklar på detta stället haha...
Jag som alltid brukar bli helt fuckad med ett gäng nya människor va rätt lugn idag faktiskt, det gick bra å dom e faktiskt sjukt balla på detta stället, hehe speciellt va d kul när Johan berättade om när han skulle göra fläderbloms-saft!
Nu är det bara 3 timar kvar å jobba å dessa 5 timmar jag varit här har ju gått hyffsat fort så nu ska jag läsa lite teori, sedan  fylla på hyllor å gå runt å greja här lite, d e otroligt att det kan hända så lite på nätterna, va e d förskillnad på maskinerna på dag å natt?? Samma skit....fattar ingenting, men lättförtjänta pengar å gott med tv,fika,dator å chill hehe
Sitterå  lyssnar på Lugna favoriter(eftersom man inte får in P3 på denna jävla radion, å RixFM e så tjöötig).
Nu händer d väl inge förän typ 5 halv sex nån så fan vilket chill...ska bli gött å komma hem å sova sen...

Å sen hoppas jag på å få träffa Gustavo imorgon innan jag drar å jobbar...MYS!

pöss,kräm å tjothablää!