Först får man hoppa in på en annan restaurang sen får man jobba över 5 timmar ...e HELT jävla slut OCH gissa när jag börjar imorgon?!  SJU!!!! 7-17...jävla fitt tid?! Jag HAAAATAR det här jobbet....e så trött på skiten nu så jag kan spy på det, tur att sista dagen som Deltidare är imorgon...
Men sugit att jag ska jobba 8-16 hela nästa helg, this shit sucks like a elephant sucks a dick!
Längtar efter att åf börja på det nya jobbet som satan nu, Ziegler kanske oxå ska börja jobba där=D hade vatt så fucking nice å bli jobbar kompisar!

Ne men nu e klockan halv elva på en fredag kväll å jag ska ju upp 5.20 imorgon bitti så DAX Å SOVA!!!!

GODNATT ALLIHOPA
(AAARGGGG)
Det är så otroligt mysigt att dricka tea med honung i en höst dag, vet ej varför, men jag har blivit mer å mer förtjust i tea!
Just nu e d Rabarber oh grädde som e favoriten. nam-nam!


Har varit ledig idag, försov mig så halva dagen hade ju redan gått men det som fannas kvar ägnades åt staden, käkade lunch med Älskling å Linisen å hennes hund på Capuccino...sedan gik vi vidare till Nordstan och jag hittade förstås massa fina saker som jag hela tiden " Fredrik denna då?!...å den här?!" å fick till svar" umm..ja ..visst helt okej..fin"...men vaa fan ni män?! Vad är det för fel på er...vi kvinnor ser hela rummet å hur allt kommer se ut, medans ni dömmer utifrån grejen!

när Lina åkte hem å Fredrik gik tillbaka till skolan så gick jag lite själv, å var inne på ÅHLÉNS i säkert en timme...fan jag längtar tills Onsdag så vi kan komma igång nån gång!
Köpte iaf plastbackar på Claes Ohlsons å självklart hittade jag en SKIIT fin lampa å lyskvistar som jag var tvungen å köpa, det var ju bra pris så..ska köpa en likadan lampa senare oxå.

Ikväll e d AA å självklart blir d en najs kväll...imon börjajr jag 11 så d e gött, jobbar bara 6 timmar=)

Nu jävlar känns det som det kan hända nått, nytt jobb är funnet, Boomerang solution! Telefonförsäljare, oooh yes MEEN det finns mycket positivt, företaget äär bra! Super bra verkar det vara, DESSUTOM har jag goda möjligheter och ta mig uppåt! Jag ska jävla i mig visa dom att jag är bäst och ska fan komma lååångt....detta kommer bli så himla kul!
Stort Grattis till mig, är otorligt glad och uppåt idag....detta gjordem in dag!
Tack Johanna för ditt fina utlåtande idag på telefonen om mig, var längesen jag fick höra nått så bra!
WEEIII