För ett Tag sen åkte vi iväg på Småbarnstreff i Norska kyrkan. Där träffade vi ett Goa mammor och barn med väldigt många födda under 2015. De hade bildat en mammagrupp, eller Barslegruppe som det heter på norska med barn födda 2015 och komma de 2016. Väldigt kul initiativ!! 
Ännu roligare är att vi blev inbjudna att få vara med! 
Eftersom vi först åkte till Colorado veckan efter sista träffen vi var på och sedan åkte hem till Sverige för 3 veckor veckan efter det så har vi inte kunnat vara med på de två senaste träffarna.

Vi träffas varannan onsdag, hemma hos någon i gruppen. Alla i gruppen turas om att bjuda hem resterande medlemmarna, och man bjuder på lunch och lite fika. 
Det blev en dag ledig ( idag) då en var tvungen att ställa in sin träff, så vi passade på att arrangera gruppträffen hemma hos oss. 

Vi bjöd på krämig pastasallad med pesto och kyckling. 
Totalt blev vi 7 mammor varav 2 mommys to be och  6 barn. 
Två av mammorna hade jag aldrig träffat, så kul att dem lyckades hitta hit:) 
När Mareike kom hade hon med sig en bukett med vita rosor och med ett kort där det stod " vi tänker på dig", ifrån  hela gruppen. Supergulligt, Blev ju nästan lite rörd! 
Det blev en väldigt mysig lunch och eftermiddag. 
Tack tjejer ( med barn) för idag! 

 Två små M, leker ivrigt med lekbordet

Mammorna tar igen sig med en kopp kaffe medans barnen leker.

Fick fina blommor😍

Efteråt vad ögonen tunga på lilla fröken hon somnade gott i vagnen på baksidan. Är så härligt att det är lagom varmt så hon kan ligga ute å sova om dagarna nu. På tal om det, vädret har växlat uppåt igen och det har varit 23 grader idag. Som sagt, det svänger snabbt ;) 


M gick lös på tidningskorgen när alla gick hem. Det ska synas att man har haft  roligt 😂

Imorgon är det Thanks giving här och T är ledig Tors-fredag, så nu är det helg för vår del. Underbart! 
Vi tänkte fira ihop med några svenska vänner. I vanliga fall äter man Kalkon och pumpkin pie, två typiska TG grejer på middagsbordet denna dag. I år skippar vi den maten å kör traditionellt  svenskt julbord ist.

Har börjat julpynta lite, d blir så mysigt hemma❤️

Nu tar vi kväll.

Happy Thanks giving!!🍁

 


1 kommentarer

Anonym

26 Nov 2015 08:16

Underbart med så mycket positiv input för dig. Det mår hela lilla familjen bra av.
Vad fint du har pyntat. Den ljusstaken med stjärnorna är verkligen superfin. Ha nu en trevlig T.G och se till och ta hand om varandra nu när T har lite extra ledigt. Det behöver ni efter allt som varit sista månaden.
Kram från Mamsen ♡ Pussa M ♡

Kommentera

Publiceras ej