Jag tror jag gråter snart...åter igen har min impulsivitet satt käppar i hjulet! Norge vart det ja...äntligen men tro fan att när jag går in på internet banken står d 3058 kr på kontot...där jag trodde det skulle stå ca.3800  kr å JAG har inte gjort av med något! då e d massa andra utgifter osm dragits OFFLINE om dragts av nu!
Så yes here I come norway med 2500 N.kr i fickan varav 1500 går till buss kort...ag mår SJUKT åligt just nu...oron e stor! På adecco får man lön varannan vecka, MEN saken e den att jag antagligen inte kommer få så mycket jobb nu i början å innan jag hittat ett fast jobb kommer detta suga å i sverige har jag ingenting kvar för jag VÄGRAR sätta min fot på BK igen efter söndag...
Snälla kan inte nån komma å knacka på dörren å säga att jag har vunnit pengar eller något...

Att flytta ifrån fredrik just nu känns inte heller bra, känns osm vi håller på å lyckas ta oss upp igen ifrån all skit...lördagen den 7 feb kommer jag gråta en hel bussfärd på 4 h...vet i fan va jag håller på med...

This fuck sucks!
Biljetten bokad, jobbet uppsagt och nooo return...Norway here I come..again...blir nästan lycklig av å tänka på att åf krama om alla vännerna igen, skratta och ha kul ihop, jobba skiten av sig på veckorna och för hoppningsvis komma hem till hösten me en bra mycke bättre ekonomi än nuvarande.
Men allt är också lite skrämmande, planerar varje minut av de första veckorna, för att allt ska bli så bra som möjligt...hoppas allt ordnar sig...känns lite jobbigt å gå runt i hela oslo å söka jobb,besöka alla bemanningsföretagen, skaffa personnr, men jag vet att jag vill detta så då komer det gå bra...annars finns d inget annat å göra än å åka hem med svansen mellan benen. har ju pengar för nästan 2 månader iaf...

Hade nästan glömmt hur roligt man kunde ha, redan första kvällen vill madde att vi kommer på fest å sen helgen efter kommer Natha upp å d blir fin tjejmiddag med alla gulletjejerna å sne ne tur ut på Byen!

kan ju hoppas att alltblir som d ska=)
Och då var vi där igen...Är detta rätt? Hur blir framtiden? Om jag inte gör det jag vill nu, vad händer då sen?
Att hela mitt liv går så mycket upp och ner och att jag alltid väljer efter uppåt å nergång..
Just nu och sedan en tid tillbaka är inte göteborg min stadå  sverige mitt land...jag gillar verkligen inte sverige över lag,alla är bara så himmla rädd för att misslyckas och kalla mot andra och har tusen fördommar.
Var till exempel ska man flytta sig när det kommer en främmande person och sätter sig ijämte en på en bänk? Varför ska man då flytta en bit längre bort? Eller varför väljer man en sätet så långt ifrån den främande personen på bussen om det finns 3 säten och bara det ena är upptaget? ...Lite närkontakt har väl ingen dött av?!
Bara några exempel...

Ja, jag saknar faktiskt Norge och längtan dit börjar ta för stor plats..men om jag åker tillbaka...gör jag då rätt val?
ingen annan än jag kommer få veta det...men jag måste verkligen tänka efter nu om jag verkligen vågar förlora det här..om det är värt och om jag verkligen vill.

Senaste tiden har varit ganska kämpig,visst ska det vara så...men mycket tyder på att det inte ska vara på detta sättet...
Kanske gjorde vi förhastade val och drömmar  tog över...
Mycket annat spelar även in..men nu orkar jag inte hålla detta inne längre...

Det kommer kännas konstigt att bli ensam igen isf....
Nått måste iaf göras nu, tyvärr vet jag inte vad och jag kan inte garantera att jag stannar kvar, förlåt mig.