Håkan Hellström är mannen som får mig att apatiskt falla ner, gå tillbaka, känna gamla känslor. Känslor av destruktivitet och njuta av utvecklingen.  Håkan har spelats sönder hela morgonen, vilket också betyder en känsla av hat/kärlek till livet ifrån förr...kärlek till livet nu, och en känsla av styrka, mod och lycka.
Lycka över att har klättrat uppåt och inte falla ner trots hinder.
 
Jag har fått lära mig att livet handlar om att ibland våga släppa taget om saker, kasta sig ut och bara falla, oavsett vad så nånstans när du landar finns det armar som tar emot dig.
Det handlar om att bryta mönster och skapa nya vilket inte alltid är det lättaste...men hela tiden- Gör om, gör rätt och blir det fel så försök en gång till.
 
Jag står där just nu... jag har en höst kvar, det vill säga lite mer än drygt 4 månader. Sedan är det dags att falla, för det finns inga planer, det finns inga idéer och det finns inga mål till våren. Jag tänker inte bygga några mål, jag tänker inte planera och jag tänker inte hålla kvar.
 
Det handlar om att ta vara på det man har, livet. Tendensen at stressa sig igenom det är stor, som att världen runt dig snurrar runt dig fort i virvelvarv men i mitten står du, still och kollar på och upptäcker att du inte hinner med att uppleva och njuta. Det är nu man ska ta tag i drömmar, och bara köra på. Att livet skulle vara slut efter 25 var en rädsla men istället var det året jag började leva och inse saker om mig själv, det var då jag öppnade sinnet och förstod.
I december har den största stenen lättat ifrån mina axlar helt enkelt och det är då jag ska passa på.
Listan kan göras lång, men det där med fasta punken kommer nog få vänta en stund till, och jag tänker inte se åt folk runt omkring mig längre...det handlar om mig, mitt och jag kommer nog förbli ung en stund till.. Lära mig stressa ner och njuta.
 
En känsla av trygghet, trygghet i mig själv- kanske kallas det självinsikt och jag e grymt glad av att har det.
Kanske är jag en tänkare, en analytiker, men jag är stolt och glad över att ha förmågan...det har tagit mig långt, och längre ska vi gå.
 
Jag har kommit på mig igen. Jag tänker på tok för lite på mig å hur jag mår, vad jag vill...
Livet spinner på, å jag kör på hårt för att "carpe diema", att fånga dagen.. och mitt i alltihop så glömmer jag bort mig själv ändå. 
 
Det var inte förän igår när jag satt i soffan hemma hos en vän, drack kaffe, diskuterade livet och psykologi  och min vän sa, lika ärlig som alltid " Lina du kommer att gå in i väggen ,med all denna energi du använder för att analysera och tänka så mycket".
Jag blev tyst en lång stund, log ett sånt där " jag vet att du har rätt"leende.
 
Jag analyserar oh tänker för mycket, allt för att slippa bli sårad...jämt ligga steget före. Du tjänar inte ett skit på det, mer än att för dig känns det skönt "att veta" att personen mitt emot som beteeter sig på ett visst sätt för att "han/hon tänker såhär lr menar såhär".....när min vän ställer följd frågan "vet du eller är det det du själv tänkt ut att så är det?", då blir jag tyst igen...
 
Ofta får jag höra att jag tänker,brubblar å analyserar för mycket...men jag har aldrig insett det på detta sätt!
 
Jag mår bra, och är lycklig, men insåg även att jag skapar min egna lycka genom att göra andra glada.
Det betyder att jag e rätt duktig på att glömma bort mig själv...
Jag sållar bort dem som inte får mig att må bra, absolut..dom har inte där att göra.
Men fortfarande, jag glömmer bort mig sjäv, vart jag vill komma, vad jag vill göra å vad jag känner...
Är för snäll helt enkelt..undviker att bli sur(för då kan man ju bli illa om tyckt) och svarar hellre nej än att " ja det blev jag faktiskt"..
 
Notes to your self!
#Stå upp för dig själv och våga erkänna när du känner dig illa behandlad
#Känn efter vad du vill å vad du känner
#Glöm för fan inte bort dig,du och ditt allt (dig själv)
#Sluta lägg så mycket energi på vad folk KANSKE tror,tycker, tänker om dig...det du inte vet kan du ändå inte ändra på.
 
Oavsett vad, så är jag så oerhört tacksam för de vänner jag har idag, de är mer än guld värda!!
 
Var aldrig för feg för att tala om vad du tycker och tänker, det kan förändra mycket!!