Vilken lägenhet ,vilket kap! Asså jag tror jag gråter om jag får den, tanken på att jag kan få en sån fin...det skulle göra mig lyckligast i världen!
Beskrivningen:
Du kommer in, och hallen är ganska stor, du har enn 10 kvm kök till höger och ett rum på ca 20 kvm till vänster, toalett rakt fram, vitt i hela lägenheten. Den ligger på botten plan och i ett sånt litet fint trä hus...tänk dig gammla stan...precis vid Maria plan! ...jag veti tne vad jag ska säg, detta är PERCIS det jag ville ha!!

Ska träffa hon som äger lägenheten på Söndag och tjöta lite..och jag är den ända spekulanten så jag tror att jag f¨r den, men vågar aldrig hoppas för mycket..men lovar springa naken i stan å hoppa jämfota på poseidon om jag får den!!!!

Isf flyttar jag in den 20e;)
Lägenheten på hisingen igår ar OK men behövde total renoveras...annars var den väldigt mysig å låg på en av de lugnaste gårdarna.  Alla tak,väggar,lister och fönster behövs målas om...vet inte om jag orkar och vill lägga ner tid på det.
Ska kolla på Ettan i Majorna idag, ska bli spännande! Och jag är nästan så gott som säker på att jag kommer ta den eftersom, den kan ju inte va värre än den jag såg igår;)
Så isf flyttar jag kanske till Majorna på söndag;)
Idag jobbar 10-14 å sen ska jag till Lelle å umgås lite, ska hjälpa henne å packa fersom hon å Adam också flyttar i helgen till sin 3a.
Sen 17.30 ska jag kolla på lägenheten =D
Fredrik ska va i örebro hela helgen så har lägenheten själv hela helgen ska bli lite skönt me lite egen tid...däremot så får jag nästan dåligt samvete om jag flyttar på söndag....vi skulle firat ett år då, men kommer ju inte göra det..men jag vet att han tycker detta är svårt. Men vi pratade igenom allt igår å båda vet att detta är det bästa, vi kommer ju träffas å umgås ändå...han kommer alltid vara den bästa för mig även om han inte är min pojkvän.


Nu ska jag snart åka till jobbet å jobba i 4 timmar..känns lite trist att d bara e 4 timmar men det är bättre än inget;)

hehe ska bli kul å får köpa lite nytt å inreda mitt egna hem med=)

Livet börjar få sitt fäste igen känns det som...
Lägenheter har jag på G å får reda på idag eller imorgon om jag får nån av dom.
Den ena är är en 2a på 57 kvm på Hisingen, 4100  kr/mån +el,bredband osv.
Den andra är en 1:a på 44 kvm i Majorna för 4500 kr/mån å då ingår allt! ...vill helst ha den på Majorna nu då, så jag HOPPAS jag kan få den. Den på Hisingen får jag iofs göra lite vad jag vill med men ..vi får se helt enkelt...
Men nu känns allt bra iaf å det är huvudsaken!;)