Löning idag..ÄNTLIGEN! och äntligen kom gardinerna och den fiiiina lampan på plats!
Sex and the City filmen har äntligen kommit ut idag, fick sån härlig lust å spendra lite pengar på den idag när jag var inne på Åhléns, men får bli imorgon ist, om jag har tid å ta en tur in till Centrum då.
Freddie är på After Work med Länsförsäkringar och jag har "pimp your own home" kväll och är just nu ganska grisigt hungrig.
Imorgon är det jätte partaj och RAJ RAJ på Guldheden hos Emma och fan va sköj det kommer bli, Kajsa är ju bäst när hon har fått i sig några glas,hehe.
Imorgon förmiddag kommer vårt efterlängtade köksbord, som även det är skiit fint! Sedan kommer Mammi och pappi också upp en liten stund, önskar Anton var med, saknar han massor. På måndag kväll kommer Tillan upp å stannar till Onsdag, vi ska ha en heldag i stan på Tisdag och en hel kväll, mys!
Sedan vill jag tillägga att NEJ gardinerna ska inte sitta snett och NEJ lampan ska inte hänga sådär, ville bara se hur fint d kommer bli när allt e riktigt fixat!
För övrigt så är Min Fredrik världens bästa människa...och varför vet bara han<3


Jag är så lyckligt lottad som har dig Fredrik,lyckorusen du ger mig slår till gång på gång, när du får mig att skratta så jag kiknar, när du torkar mina tårar, när du kysser mina läppar, när du lägger armen om mig när vi sover, närdu säger att du älskar mig.
Du är han som jag letat så förbryllt efter i alla år, han jag alltid önskat mig.

De dagar då jag känner mig hemsk och bara otroligt jobbig så kan du vända allt på en sekund och sen får du mig att må bra igen.
Dina ord igår kväll när vi låg där i sängen vägde tungt och jag vet att du menar allt du säger.
"Jag kommer aldrig lämna dig Evelina"
...och sedan kom tårarna, att man kan vara så blödig är helt sjukt. Har nog aldrig gråtit så många lyckotårar för någon som jag gjort och kommer göra för dig.
Jag blir bara mer och mer säker på vad jag vill med dig och vårt.
Att jag behöver mycket uppmärksamhet vet jag, men du är den som klarar av mig och accepterar mig för henne jag är.
Älskar dig av hela mitt hjärta min vackra man!


Går dagen, vilken kväll! Bk gänget,  ni e så underbara!
Mycke fylla åt folket, 2 super båler med massa god frukt i å bara rent av otorligt härlig stämning hela kvällen! FLER partyn närmaste tack;)

Idag är det en riktigt softar dag, vilket är otroligt mysigt, det bästa är att Fredrik är på samma humör så ikväll ska jag laga mat, tända ljus å köpa gottit! ...tyvärr kan det bli lite för mycke av sånna dagar ibland när man bor ihop...men för min del spelar det ingen roll, det känns lika speciellt varje gång.Det negativa är väl bara att d sätter sig på kroppen, hehe
Bättre å ta ut alla dessa dagarna i förskott nu innan barnen  kommer i framtiden, då lär deti nte bli nån tid över på samma sätt längre.
Allt känns så mysigt, lägenheten e helt perfekt! Jag har blivit en riktigt pedant kärring haha städar, vill ha rent å det ger oxå resultat. Kunde inte riktigt tro det om mig inte. Det är alltid rent å snyggt här iaf, å det är så mysigt.
Dricker tea nästan varje kväll, massa levande ljus å det är bara så bra allting!

Vi var i stan å skaffade hem Telefon igår också, å till nästa helg ska vi börja måla om, så snart är allting klart å fint=D

Känner att d även är dax snart att åka hem, var ett tag sen nu. Men det är för mycket att göra här helt enkelt.Saknar er massa där hemma iaf!!