Snön försvann och så också mitt dåliga humör, boxningen gjorde susen och gårdagen självmedicenrerades genom en promenad och hemma SPA med ansiktsmask,bubbel-saltbad och levande ljus och peeling och sedan på med mango-bodybutter ochner i en nybäddad säng och idag vaknade jag och var utvilad, pigg och kände att energin kommit tillbaka. 
Det är svårt med hösten och vintern, motivationen för allt försvinner så lätt....dock är det en jäkla tur att man lärt sig vad som hjälper i dem stunderna humöret viker neråt.
 
Jag försöker plugga med hjälp av lite choklad och det går väl sådär, har däremot fått nya favoritartister (det är ju så lätt att hitta dom i de stunder då man ska vara super diciplenerad!) och det är Grymlings, Pugh Rogefeldt! Denna man är kommer bli årets "nya Plura" i programmet "så mycket bättre"...såg det i lördags och jag å A satt å hade extremt roligt åt han, om det är någon som såg det, kan någon då bekräfta att han var dyngrak i tv? Eller är det bara hans sätt att va? En ny Leif GW? Vad vet jag...Men sjunga kan han iaf =)
Bjuder på ett spår  ifrån spotify här Grymlings – Mitt bästa för dig
 

Jäkla tur att jag å min trogne träningsvän ska spinna ikväll, för chokladen slank ner fortare än kvickt och tyvärr mår man ju dåligt efteråt, varför alltid samma visa? Mitt nyårs löfte borde bli att bli helt sockerfri å hålla på det, e trött på allt vad socker beroende heter, det är sjukt lätt att falla tillbaka....men det är ju sååå gott!!
 
Appropå negativ å tråkig så kommer här ännu ett inlägg som e lite bitskt....för idag är verkligen en sån dag, hade det funnits någon i närheten så hade den kunnat fått sig en smäll om personen hade fällt fel kommentar, jäkla tur jag å Annika ska boxas ikväll!
 
Vill bara säga att d e så jävla tråkigt samhälle vi lever i. Man ska va så jävla fin hela tiden...näst intill perfekt, annars är man värd noll.
Dessutom!! Så ska man gärna vara lite falsk som människa också man ska kalla alla för "gumman" eller "vännen" eller "hjärtat"...även dom man inte tycker om. Jag undrar bara...VARFÖR?!
Va dig själv istället, säg vad du tycker och tänker istället..sluta spela falsk och bygga upp en fasad...ingen tjänar på det!
Jag blir så irriterad på sånna människor, det finns för många sånna, å tyvärr jag vill inte ha dom i mitt liv och jag tror jag visar det rätt klart också...
Jag umgås inte med folk som jag inte tycker om, och jag talar om när en person jag tycker betett sig illa mot mig TILL personen...Varför? Jo för att jag vill ha en fält med positiva människor i mitt liv för att jag ska må bra...e trött på folk som inte e nöjd med sitt liv som sitter å klagar å så gör dom ingenting åt det...man lever en gång å hela livet har du chansen till att förändra det du inte är nöjd med, det finns lösningar i ALLT.
 
"ett fält med positiva människor" skriver jag och så e jag jätte negativ själv..men jag lovar att jag kommer ändra mig imorgon;) för nu har jag fått skriva av mig!
Vaknade upp 09.11 och den dära norrlänningen kommer in å ropar glatt " Godmoorrn! Dä snöar!"....UNDERBART! jag som inte har vinterdäck på bilen å inte vet om hur man gör för å få på dom ( borde jag ens äga en bil?!) och ska köra in till stan på studiebesök 14.30, och jag vet inte vart jag ska eller hur jag ska köra, blir så underbart i snön!  Kommer bli som att köra halkbana igen, vilket var det bästa jag gjort i princip. Detta är verkligen inte tjejen som gillar fart å fläkt i ett motorfordon...Jag har stor respekt för fordon...varför vet jag inte...jag e rädd för att skada mig! Välte med Moppen nån vecka efter dagar efter min 15 årsdag och jag jag körde in i en buske med Andrés syterdotters barnskooter.....dessutom backade jag in i en garageport för två veckorsen! Det säger allt om mig och motorfordon...Jag ska inte köra själv helt enkelt.
Vi hoppas därför på att kunna få en lägenhet fram mot våren närmare stan så jag har gång/cykelavstånd till skolan å stan och jag då kan sälja bilen.
 
Men snö...29 oktober 2012, det är ca två månader kvar till jul och träden har precis tappat löven...Antar att det är så att bo i norrland, måste ju påminna er om att jag faktiskt är uppvuxen i södra sverige, där har vi ingen snö om jul som oftast och blir det snö så är det slask inon ett dygn.
Jag gillar inte åka skidor,snowboard och sånt där...det är kallt och man fryser.
höst/Vintern är den värsta årstiden, den är mörk och trist och jag mår alltid dåligt fram till i vår nån gång...
 
Negativt utlåtande i detta inlägg....men tyvärr jag behövde släppa ut det.
 
...dessutom har vi glömt å ställa ner våra balkongmöbler i källaren å den gröna mattan är nu helt vit nästan...hmmm....