Ikvæll kl 22 lyfter flyget med 4 peppade tjejer ifrån Oslo, 22.55(lokal tid) landar vi i London.
Før min del ær det førsta gången, har massa førvæntningar då jag har bara hørt så bra grejer om denna stad!

Andrè ær hemma i ljusdal før  hælsa på i helgen å nær han kommer tillbaka på søndag kvæll så hoppas vi på att han har fått med sig en bil hem så vi æntligen kan åka på lite roadtrips hem till mig å han vissa helger å handla mat en gång i månaden. Kommer blir en otorlig befrielse!

Igår kom vi på att vi har inte vart utan varann en natt sedan i Februari då jag var i Paris...tænk
vilken prøvning! hahah ne skæmt å sido, men lite kommer jag sakna han dessa två nætterna.

Kan bara sæg att d ska bli vældigt kul med en london helg MEN resan ær verkligen inte planerad, vi bokade den i fyllan å villan en helg i slutet av aug. Det var billigt att flyga å vi skulle shoppa en hel helg! MEN jag inser att det har jag inte råd med hahha sjukaste...hoppas jag kan hålla mig ifrån detta och kan ha kul ændå!
...Nær detta året ær slut har jag rest mer æn vad jag gjort i hela mitt liv...Paris i feb,rhodos i maj å london i okt....plus att i feb åker jag å hjærtat på kærlekssemester till Gran canaria i 8 dagar.
Norge och oslo ær inte bara tråkigt just nu, det ger oss pengar till å leva lite lyxliv också;)


Just nu sitter jag på jobbet och væntar på att beste vennen å hennes pappa skall komma hem ifrån skolan. Har suttit och skrivit en ny bok idag, druckit kaffe och ætit nøtter till tonerna av Winnerbæck...så anstrængande jobb har jag ;)
Jag vill sluta mitt osloliv och påbörja nått nytt.
Jag vill leva på dålig inkomst och leva med huvudet nedkört i massa text och böcker.
Jag vill läsa något intressant och fylla min tråkiga studievardag med massa roliga människor,middagar ,vinkvällar,pluggaihop kvällar och kåraktiviteter.
Jag vill leva på mina 8000 i månaden och dela upp det på hyra,mat och fika på stans caféer... ett liv som både är lärorikt,socialt,knapert och riktigt kul...det livet alla påstår vara den roligaste tiden i livet.

Oslo livet är fint, men det är så dax att ta tag i det nya å flytta in på stidieort och studera stort.
Och jag hoppas verkligen jag kommer dit i höst!

Jag längtar!
När man som jag har varit hemma å vart sjukskriven en vecka så har man hunnit fundera en del....å inte bara en del utan massa! Å det jag har kommmit fram till är att jag e så in i helvetes trött på å leva mitt liv i Oslo, ett liv som består av jobb,fest å dyra utgifter!
Är trött på å lägga 4000 kr i mån på mat när man vet att man får lika mycke(om inte mer) för hälften av priset i sverige.
Är trött på å betala 10 000 kr i hyra till en tjomme som jag inte känner för en 2a på 45(om den ens är det)kvm, när jag kan betala hälften av hyran i sverige med en större lägenhet!
Är trött på alla konstiga regler som finn med bil,skola,skatt,folkbokföring osv.
Är trött på å känna att jag inte kommer nånstans!

Nu vill jag hem, vill ha egen familj och ta tag i livet å studera till det jag vill bli i mitt liv.
Jag är trött på Fester å byliv....det har blivit så tråkigt att jag aldrig går ut på krogen efter en fest, fester e alltid kul såklart men jag vill ha nått nytt i mitt liv nu...ett liv i sverige...jag vill leva det där svensson livet med barn,radhus,jobb,vardag å ett hem fyllt av barn, man(självklar min fina André) å massa kärlek!

Jag är så less på detta, så jag håller på att spy, önskar vi kunde sagt upp lägenheten å flyttat hem till efter jul, det är nog nu!
Det känns verkligen som att jag är klar med det här nu...och denna gången känns d som jag verkligen är det, när jag lämnar denna gången har jag med mig min älskling,vårt hem och vi kommer skapa nått nytt tillsammans....En del av mitt liv här finns så klart kvar då jag har vänner kvar...men det går å hälsa på....jag vill verkligen hem.

Kan inte det gå å fixa?!