När man blir singel (läs jag) så är det något i en som vaknar till liv. Plötsligt prioriterar man andra saker t.ex vad man ska lägga sina pengar på...i mitt fallså unnar jag mig att shoppa, känner jag att jag har råd så shoppar jag och helst massor. Som man lyser upp och inser att man måste börja vårda sig själv på något sätt...sitt yttre och på så sätt vårdar man sitt inre. Det är psykologi det där..hur funkar det egentligen?
Precis som man undermedvetet i ett förhållande sparar undra pengar till något...för att sedan i stadie "jag är plötsligt singel" börja spendera dom, leva och inse att det är så mycket roligare.
 
Den lilla flickan jag snabbt tappade bort börjar sakta meed säkert att återkomma och jag har insett att jag verkligen borde ta hand om mig själv tills hon har bestämt sig för att stanna oavsett om hon får dela mig med någon annan eller ej. Det kan ta tid med andra ord. Och tid det är något som nu också kommer finnas gott om.
Jag förstår inte över huvudtaget vad som hände, varför hon försvann men det är otorligt skönt att hon börjar hitta hem igen, det är en lättnad.
 
Det kommer att behövas en analys och granskning på en lång tid för att förstå sig på sig själv och alla mönster, men känner att jag denna gången har rätt inställning, och rätt vilja...
 
Det är nu man får ligga i sängen hela dagar, äta glass ur paketet å njuta av sex and the city. 
Det är nu man får dra ihop tjejerna, gå på krogen, drika drinkar och dansa sig lycklig hela natten.
Det är nu man får sitta å spana och fnissa åt snygga killen några bord bort.
Det är nu man får ragga,har kul, flirta.....
Men vet du vad? Att ne...inte ens det är en prioritering...utan prio ett är me, my self and I....det betyder bra mat, träning och må bra....det gör mig lycklig...kalla mig nörd, men jag mår som bäst av det.
 
Jag är glad att jag å A fortfarande har varann i våra liv och fortfarande kan skratta ihop och ställa upp för varann för finare människa är svårt att lära känna.
 
Sluta shoppa kärlek när du längtar, shoppa istället kläder, känn dig fin, vårda ditt yttre, känn lyckan i ditt inre och var lycklig i dig själv..sedan kan kärleken komma, men låt det ta den tid det tar.
 
 
 
Energin som försvann i mitten på terminen nåting, börjar nu långsamt återhämta sig, det är tre ( nästan 2)moment i skolan kvar sedan är jag äntligen klar för terminen.
Ångesten om framtiden har släppt och mycket ha hänt.
Jag har flyttat till en egen liten söt lägenhet på Stigslund, och här trivs jag väldigt!  Visserligen är lägenheten gammal men jag fick den ny målad och nytapeserad, samt nytt badkar å ny kyl/frys  och med lite inredning blev den jätte mysig!!
 
Jag har  slutligen bestämt mig för en termin till i Gävle och till nästa höst söka in till arbetsterapeut-programmet...just nu i sluttampen på terminen ser jag inte fram emot en termin till på komvux men jag påminner mig ständigt om att höstterminen endast är 4 månader, å sedan är jag faktiskt helt färdig och kan söka i stort sett vad jag vill å inte ha några speciella begränsningar.
 
Har idag suttit instängd å isolerad ifrån omvärlden och skrivit klart min uppsats i samhäll2 (äntligen) har bara diskussionen kvar sedan är den färdig och ur värden. Känns underbart, då det varit den så tyngt ner allt skolarbeter hela terminen!
Allt som allt är jag stolt över min prestation ändå....jag har ju i stort sett godkänt i matte A nu, ett mål jag verkligen aldrig trodde jag skulle komma till!
Allt går med vilja och envishet, oavsett hur svårt du har för det!
 
Har tyvärr varit sjuk en del under våren med, vilket har resulterat i att jag knappt har tränat nånting, och ju mindre jag rört på mig ju mindre energi har jag haft helt enkelt...sitter här just nu me en envis förkyldning som satt sig i verkligen hela kroppen men som verkar hålla på å släppa nu sedan hoppas jag verkligen att jag slipper den igen *pepparpeppar*
Det första jag ska göra är att börja träna igen, längtar otroligt mycket!!
 
Har sålt bilen med och plockat fram cykeln, Stigslund ligger inte så värst långt ifrån stan heller, vilket jag tycker är perfekt, kan både gå och cykla, och vid regniga dagar så går bussen precis utanför dörrn!
 
Det känns som allt sakta med säkert håller på å vända nu helt enkelt ..och ingen annan än jag är lyckligare över det!