Allt har børjat ordna till sig igen och jag kænner aldrig før å flytta hem=D...Saknar Gustav fast på ett anant sætt nu æn på "panik" settet som innan...men nu e jag riktigt sæker på hur allt e osv. ...å jag å Gustav bor ihop=D(enligt han på fecebook...før vi e særbos tihih *stolt*)...

Gutterna sover, skalla væcka dom om 10 minuter...har strykit MASSA "vansklia" skjortor  och vikt massa klæder så nu har jag haft lite fritt=)
Ikvæll ska vi fara in till byn å in till svenska kyrkan å træffa fler au pairer, sedna ska vi handla mat och sen hem, imorgon blir d tjejmiddag, jag ,frid,anna,micka å Carro...myyys...vi sk gøra pizza!!

Sen måste jag sæg att FY FAN jag ær så JÆVLA KÆR!! GAH=D
Gustav ...jag ælskar dig så mycke att jag snart spricker, å e sjuuuukt glad før att du e min! Du e så fin ælsklnig!!

Jag e så GLAAAD just nu...i\m happyyyy kjempe glad! hihi

pusså kram på er

Denna jævla datorn går inte å skriva på ....men det jag ville få fram va att jag saknar Gustav så jag håller på att dø...jag orkar inte skana han mer, snart tar jag flyget till luelå så jag får træffa han...jævla piss av stånd d ska va...å ændå kan jag inte va utan honom!
usch kænns hemskt just nu!!=,(

Æntligen e jag hær och æntligen NORGE! sitter i MIN lægenhet och har faktiskt fått i ordning det riktgt fint;)

Har åkt bil hela dagen som va full med packning...nær jag kom fram va jag orolig att barnen inte skulle kænna igen mig eftersom jag klippt lugg å færgat håret svart...men d førsta både leah å august gjorde nær jag kom innanfør grinden till trædgården var å springa fram med værsta leendet och krama mig! Kændes vældigt bra faktiskt=)
Nu ska jag bo hær 10 mån, varav 4 først....kænns sjukt men ændå vældigt bra, och denna gången kan jag sæg det utan någon som helst  tvekan i kroppen och det kænns så skønt...det har hænt så mycket med mig dem senaste månaderna...vems førtjænst kan det vara mer æn jag sjælv?....børjar mycket på G å slutar på æslkling!
TACK! før att du fått mig att inse så mycket...

nu e d dax och sova! natta!