Det är så märkligt hur allt kan ändras över en natt, känslor, tankar och beteende...varför är det så?
Det känns som jag har bott här i en evighet nu, att jag har vant in mig i livet...det fantastiska livet...och känner att det är det ända rätta.
Inte en tår har fällts över att jag saknar att ha någon i mitt liv...
Kanske var det för att jag hatade att bli tagen förgivet..att jag skulle vara den som fanns...att till slut så funkade inte ett piss..det blev för mycket.
Jag trodde jag skulle älska en människa tills jag dog, att mitt hjärta skulle brista om jag den människa skulle mista...men istället var det en lättnad över allt när jag kom därifrån...har fan dåligt samvete över hur jag känner, fattar inte varför?!
Antingen är jag sjukt stark..eller så blev jag så trött på att va den som bara skulle ge migg själv utan å få något tillbaka.

Idag hade jag tänkt åka upp å ta det sista, å käla me Moa en stund...innan jag för alltid slänger in handduken...nyckeln till hans hjärta. Undrar hur det kommer kännas efteråt...

En sak är säker iaf, jag tänker aldrig träffa nån och tillåta att den personen ska få såra mig och göra mig liten igen! Aldrig mer.....Låta sig luras..fan heller!!

Dax å ta tag i sista rycket här nu å ta vagnen in till stan för att ta bussen till Studiegången..........

 Förlåt mig...men jag kan inte låta dig lida mer och jag kan inte vara din vän när allt ser ut såhär.Förlåt!

"Jag kommer aldrig lämna dig Evelina" jag minns då du tog tag i mitt huvud, tittade djupt in i mina tårfyllda ögom och sa dom orden, och jag svarade att jag aldrig skulle lämna dig..men d var jag som tog steget ur den sista dansen ändå...Förlåt men kan inte hållas kvar i det här!

...Och där kom tårarna...för jag känner mig så elak!'I´m sorry I can´t ...
Abba is the shit! ...musiken flödar högt ur mina högtalare och fyller rummet med musik och glädje och mitt hjärta med  ett glädje rus, och mina ben och fötter börjar dansa runt över golvet! Trots en känsla av seghet och lite små bakis...

Kvällen igår blev en otroligt lyckad kväll! Liten för fest me Anna,C1,C2 och Hanna och även Annas två kompisar ifrån gymnaset Erik och Baltzar trevliga pöjkar där, två som verkligen släppte loss å bjöd på sig själva, trots 5 st tjejer i samma lägenhet.
Allsång,dans och paparazzi i glasögon var kvällens ESS och vi drog oss in mot stan vid tolv, hoppade vid Valand och stod utanför å velade på om vi skulle in eller å plötsligt dyker det upp en kkortis gubbe på 55+ så kommer fram å säger med sin fördrunkna röst " Jag spydde som fan så jag får inte komma in"...moget tänkte jag...sen så sprang han runt å jagade folk utanför tills Anna hitta ett tuggummi i sin ficka och gav han, då gick han..(?!) som ett litet barn..haha
Slutade med att vi hamnade på Gretas och shakade loss hela natten
Stämningen var på Topp, musiken var maxad,dansgolven fulla och va gång jag står där så sprids en så härlig känsla inom mig..det är verkligen en ända stor fest på det stället, alla är glada,alla får vara som dom vill alla står å dansar, klappar och hänger med och ingen står å hänger läpp...så himla underbar stämning!!

Vi var hemma vid 5 tiden och däckade direkt i sängen jag å anna, sov 4-5 timmar å sen vaknade jag av annas host-attacker och vi besätmde oss för att inte kunna sova mer, C1 ringde å hon kom hit å vi käkade piza, kollade igenom gårdagens bilder och skratta åt alla sjuka händelser!
Sen drogdom in till bussen och nu är det städtajm som gäller här!

Tack för en kul kväll Tjejer!!