Usch sitter å ser på gamla bilder som är tagna våren å hösten 2010.....i oktober är det 2 år sen jag spontan klippte av mitt långa fina hår!
Ångrar mig igen...
Nu är d iofs på väg utåt igen, men sen ska jag aldrig mer klippa av det, iaf inte på länge ;)
....Borde kanske dessutom bli brunett igen?


Trots att jag tog en kvarts längre sovmorgon så hann jag till gymmet till 7, blev inte som jag ville idag MEN jag var där å jag tog 45 min pilates å 15 min styrka, idag blev det ben. Skippade sista passet, kände mig inte i form för mer träning idag, men jag e nöjd ändå, har ju tatt mig till gymmet varje dag kl 7 nu i 4 dagar...kan lägga till det att det är verkligen inte likt mig då jag är så fruktansvärt morgontrött!
Imorgon tänkte jag byta ut yogan å body toningen till Sykkel ist, känner att det ger mig mer, även om Yogan är underbar å vakna till, men roligare å chocka kroppen kl 7 ;)

På vägen hem unnade jag mig en Latte(med soja mjölk)å så kände jag verkligen ett lyckorus! Ja mår så HIMLA bra av det här! Från början var detta mer en plojgrej för å se hur mycket jag orkade, men ju fler veckor som gått ju mer tar jag det på allvar. Har insett att det är en viktig del i mitt liv för mitt välmående, jag vill aldrig mer lägga av å lägga mig på latsidan...jag behöver detta!
Synd att jag inte förstod det förr då pappa tyckte jag skulle utöva sport är jag var yngre...men bätte sent än aldrig;)

Ikväll ska jag bjuda min fina vän Linnea på räkgryta å te. André åker till Ljusdal ikväll,kommer sakna han men samtidigt älskar jag när jag får egotid...även det är något som kommit senaste året, förr klarade jag aldrig av att vara ensam....iofs kommer jag inte vara ensam nästan nånting i helgen.
Ikväll kommer Linnea, i morgon blir det taccokväll med C1 å på lördag blir det fridays å käka med Anna å Silwer...bäst på passa på nu när det bara är 3 helger kvar i oslo.
För övrigt helt sjukt! Egentligen är det bara två, med denna som vi e här...denna å nästa helg...helgen efter det ska jag till gbg å ha systerhelg med lillasyster, å helgen efter det flyttar vi alla möbler till Gävle å sedan veckan efter e det dags för att Lämna Oslo.
Känslomix!

Dags för Diska och duscha å sedan bege sig till jobbet!

Ha en fin dag! =)

--------------------------------------

Mån: kl 12.15 45 min body toning +30 min styrka [X]
Tis: kl 7.00 45 min fitness Yoga+ 15 min styrka+ 45 min Bodytoning [X]
Ons: kl 7.00 60 min spinning[X]
Tors: kl 06.45 45 min Pilates+ 15 min styrka+ 45 Kick´n circuit [X]
Fre: kl 07.30 45 min spinning+ 15 min styrka [ ]
En av de största glädje dagarna är när "Det nye Shape Up" dimper ned i brevlådan.
Älskar verkligen denna tidning! Den är Genial!
Mycket smarta tips på  god å sunda recept samt att den innehåller mycket bra övningar och annat smått å gott ;)
Är verkligen Månadens bästa post!
Kommer sakna den otroligt nu när jag flyttar hem till Sverige igen.
Om någon har ett bra tips på en svensk tränigstidning som kan fylla detta "tomrum" så kan ni väl höra av er ;)