Jonna har dragit sig hemåt,jobbet avklarat för dagen, huvudvärken tränger dig på och här sitter jag i en lägenhet i Majorna.
Medans ni är ute och festar...
Nej  riktigt så illa är det väl inte..men lite avundsjuk är jag allt.
Oturen har slagit mig och verkligen alla mina vänner ska jobba stägning, Kajsa ska inventera och ja..det blir en lugn kväll ikväll helt enkelt.
Kan iofs inte skada, blev ju lite mycket sist, och på lördag vankas det grillning, om det nu inte är som dom säger...att det ska bli regn å rusk nu i helgen.Illa isf..
Tror det blir att sova ganska tidigt ikväll å sex and the city vid 23...e vääldigt trött..men varför?
Känner för å vräka å "tycka synd om mig själv" fast...neeeeh sparar nog dom pengarna ändå...

Imorgon blir en ganska aktiv dag ser det ut som, och lördag-söndag är det jobb igen.

...men fan va gött d hade varit å gå ut å röra lite på fötterna i takt med musiken å bland massa folk!
Det blåser ljummna sommarvindar och solen står på å strålar, det är sommar varmt i Göteborg idag!
Jobba 11-14 idag, underbart, fått ut ganska mycket av dagen!

Efter jobbet kom min älskade och underbara vän Tias å hälsade på, han var ändå uppe och jobbade i Gbg-området idag så kunde ju inte passa bättre?!
Det blev en fika på Marmelad och en stund i maria plans lilla "park", mycket update och många skratt...
Hade det inte varit för att han var en av mina närmaste och bästa vänner hade jag gift mig med honom för längesen hahhaha...
Vissa vänner sätter man så himla stort värde på och han är verkligen en av dom!!

Idag är  jag dock väldigt trött...men vad hjälper det att gnälla, solen skiner ju?!


Det finaste jobbet man kan ha är nog personligassistent, att sätta sig själv å ta på sig det ansvaret är jag verkligen imponerad av!
För att jobba som det, å verkligen gå in för det ..det säger väldigt mycket om en som person.

Idag när jag gick på vagnen satt det en kille i runt 25 års åldern med ne lite yngre kille(som för övrigt såg helt "normal" ut) och när jag kollade på dom så la den yngre killen a ett skratt jätte högt å mot mig..jag tänkte " men shit e d nå fel på mig, mina kläder eller va skrattade han för?!" för att i sedan i andra stunden komma på att han inte alls va en frisk grabb, utan hade en utvcklingsstörning.
När dom gick av vagnen, blev mitt hjärta så varmt och jag kom på mig själv sitta å le mot dom för jag tycker verkligen att personlig assistentjobb är ett så värdefullt och fint jobb!
Den äldre killen ställde sig upp, och tog den yngre i handen, tillsammans gick dom av, och det syntes verkligen att det var en sorts kärlek dom två emellan.
Fortfarande hade jag själv velat jobba som personligassistent, för det hade varit så grymt!

Visserligen så har jag växt upp under detta förhållanden men det götr mig ännu mer motiverad att få ta hand om en människa, skapa den kärleken och vara den personens ledsagara, hjälpare och stöd!
För jag vet ju hur mycket Anton uppskattar att det finns människor som hjälper honom, i skolan och hemma osv.

Jag blir verkligen så varm ända in i själen att det finns människor som verkligen vill och älskar att jobba som personlig assistent!