Förra inlägget vart läst av ☝🏻️ såhär många, blir så himla glad att det är så många som följer oss, verkligen jättekul!! 
Skulle vara lite roligt å veta lite om vilka ni är. Så snälla kan ni inte skriva en liten kommentar här nedanför i kommentarsfältet om vem ni är och hur ni hittade hit. Känner vi varann eller har du hittat hit på andra vägar? 
Följer du genom fb så kan du ju även kommentera där.  

Igår var det fredag, veckans bästa dag och T kom äntligen tillbaka hem igen efter sin resa. 
Det var även den 20 nov vilket betyder att T fyllde år. 
Jag har upptäckt hur roligt det är att baka och övar mycket inför den kommande 1 års dagen. Så därför stod jag nästan hela dagen och jobbade på en tårta tills han skulle komma hem hahah
Den blev väl sådär, och blev väl inte helt som jag tänkt mig men övning ger färdighet;) 

"29 again", han blir ju aldrig äldre... Om han får säga det själv;) 

Idag ska vi ut på en liten utflykt och tänkte åka till George Ranch historical park, som inte ligger allt för långt ifrån där vi bor. Blir ett inlägg om det senare;) 

M vart iaf lycklig över att få träffa pappa igen imorse. Ju äldre hon blir ju mer medveten blir hon ju om att han är borta. Vi brukar försöka Skypa minst en gång per men vissa dagar hinns det inte med när man befinner sig i olika tidszoner eller om han går direkt ifrån konferens till middag. Man njuter mer av tiden tillsammans när han kommer hem de veckor han har varit borta. 

Peka är nått nytt som kommit senaste veckan "bah" å peka. Väldigt nyfiken liten tjej. 


Mormor letade fram lite gamla duploleksaker hemma i Fbg som vi tog med på flyget. Väldigt roligt att leka med. Perfekt julklapp till lilla M! 


1 kommentarer

Ida

21 Nov 2015 22:34

Dotter till din dagmamma ;), följer dig på fb o hittade hit genom den. Tycker de är super kul att följa dig/e r o lilla M. Har nog aldrig läst så kärleksfull text som du skriver om Lilla M. Kram Ida

Kommentera

Publiceras ej