...Vill börja med att tacka "Birgitta D" Som hade stoppat in en gullig liten lapp i mitt brevinkasst idag...vackert litet medelande med en anklagelse som lör "Hej! Om det är du som har ställt ut julgranen! Var snäll och ta bort den. Nu luktar det så illa av vattnet eller Jorden. Hälsn. Birgitta D"
Så tusen tack Birgitta att du är gullig å be mig ta bort den..men NEJ det är faktiskt inte jag som ställt ut den fule jävla granen som har stått här(antagligen sedan i julas) sedan jag flyttade in i MARS! ..OCh Tack för du skrev en anklagande lapp...Den som ställt ut julgranen hade nog tagit bort den, eftersom den var borta idag när jag kom hem om du inte gjorde det själv, jag har också undrat vad som luktat sopor i hela trapphuset...Men tusen tack för anklagelsen och be för all del inte om ursäkt!

Borde jag gå upp å försöka få en ursäkt?


Äntligen är det fredag vänner! Betyder Robin,Oslo,Fest och massa kramar!
Ska alldeles strax hoppa in i duschen, diska å göra mig i ordning sen hämta baby på Centralen=D
Sen blir d fredagsmys hela kvällen! =)

Sooo loong brothers!


Betydligt mycket bättre dag idag(Som syster sa)!
Och denna dagen e ju även den snart slut, och imorgon är det faktiskt fredag och då kommer han ju äntligen, och sen efter för hoppningsvis lyckad middag å kos kväll är det buss i 4 timmar mot Oslo!
Pratade precis med Madde i Telefon, vi har jämt mycket å säg...eller är det jag?!  Hon skrattar mest, å jag pratar nog bäst=/
Ska bli så otorligt kul å  träffa alla igen, synd att inte Anna,Frida,Carro m. pojkvän inte kommer=( ...hoppas Umeå carro kommer!
Annars får vi helt enkelt  Röja själva Maddo! ...vi kommer ju lätt lyckas;) ..som vanligt haha

Fick byta min tid imorgon med så istället för å gå upp 04.20 imon så ska jag gå upp 06.20;) Skönt å få sova dom två timmarna extra!

nehepp egentligen ville jag bara tala om att jag verkligen är glad idag...och att det snart är helg...nu ska jag gå å handla mat för min speciale ála Anna ;) ...mm va gott d ska bli. Hoppas på ett smält hjärta sen Robin=P

Sist men inte minst! Ni borde lyssna på Erik Linder, killen har en ängels röst!
När vi ändå är igång å lyssna på musik å gå in på http://myspace.com/matildahakansson också...för där har vi ju än verklig ängel!

Hejsvejs!
Onsdag...två dagar av veckan har gått, två dagar av veckan återstår...tiden går sakta, lite för sakta faktiskt.
Det är onsdag och det är en dag då allting är svårt, det är svårt att sluta röka(igen), det är svårt att kunna le, det är svårt att släppa tankar, det är svårt att prata, det är svårt att lyssna, det är svårt att äta, det är svårt att slappna av...
Varför vet jag inte.
Oslo resan blir iaf av, biljetter är bokade och på lördag 07.45 bär det av, tur var väl det annars hade det blivit ett härrans liv ifrån min sida på jobbet idag..satt på vagnen imorse å planerade mitt utbrott för att inte säga för mycket.
Just nu ska jag egentligen bara gå å krypa ner i min säng...har inte lust med nått för tillfället och förkyld är jag också, typiskt...säkert bara för att det är onsdag.
Hade det inte varit för att jag bestämt mig för att sluta med onyttigheter på vardagar så hade jag haft en såååå himla stor godis påse här nu, och hade nog dessutom legat å fällt tårar till nån fin film...men jag har nog egentligen inte lust med det heller....
Det är faktiskt illa idag, riktigt illa...
Baby var ju inte heller glad när jag ringde honom innan...å han visste inte heller...så han gick å la sig, varför väcker det en oro i mig för det?!...det är ju med illa...är trött på å vara orolig....jag behöver nog fan hjälp....
Nu ska jag tvätta av mitt smink, borsta mina tänder och krypa ner i min säng och bara önska att jag somnar....
Godnatt!