Har bara tatt d lungt idag och kl 16 va det dax för vaccination...var väl ca en 1 timme sen snart jag var där, än så länge känner jag ingenting men får väl sitta här under kvällen å invänta biverkningarna, möjligt att allt kommer i natt, folk säger att man ska få ont i armen å grejer men jag känner inget alls än som sagt.
Ser inte heller fram emot om det skulle kännas nått sedan, kanske att jag vaknar imorgon å går baklänges?

Helgen har tillbringats i Oslo och tyvärr inte lika lyckad som önskat, Söndagskvällen slutade sjukt tragiskt och jag går å inväntar sms å ursäkter och förklaringar, men verkar inte få nått och ju mer tänker ju jag då och ju mer spratt spelar hjärnan.

Försöker skapa julstämning här med lite julmusik, men utan snö är det svårt..nått som är positivt är ju att det äntligen har kommit snö till Kläppen och dit åker vi om 1½ vecka=) Så förhoppningsvis ska det snöa mer och vi slipper vandra i backarna!







Jag växte upp i denna stad, där jag fick lära mig att människor var falska, inte kunde du lite på en enda en men i denna staden är du kompis med en fiende även om du inte vill vara det.
Jag fällde ut mina vingar och flög iväg bort till ett land där det var helt tvärtom, det var där jag insåg att människor kan vara goda, och började bygga upp en tro på människan och folk i min omgivning igen.
När jag sedan kom tillbaka till svenska landet och den näst största staden träffade jag även folk där, där folk behandlar dig efter hur du behandlar dem. Vilket jag alltid önskat...och efter den filosofin han jag lärt mig leva och det är så jag levet.
Åter igen tillbaka på hemma mark lever jag med samma tanke, och tänker inte ändra mig...
Jag tycker bara det är så oerhört synd att man inte känner tillit till en enda jävel i den här staden, och hela tiden undrar jag VARFÖR?
Undrar dessutom, ska man inte kunna lita på sina egna vänner?
Man kan inte öppna käften i den här staden innan man får en utskällning, kommentar eller nått annat tillbaka i fejset för att nån annan har förstorat upp det man har sagt och fört fram en helt annan story en den man nämnt...är det konstigt att folk krigar? Är det konstigt att folk inte vågar känna tillit?

Jag har genom mina år valt bort vänner jag inte känner är värda mig, för en vän som inte klarar av att vara en vän...hon/han är inte värd min vänskap. Jag är inte värd att såras pga skitsnack,missuppfattningar eller lögner.
Själv tänker iaf jag väldigt mycket på hur jag behandlar folk i min omgivning, för jag tycker det är viktigt att visa respekt och kärlek till varann.

Bara för jag är någons vän är jag inte värd att tas förgiven, bara för jag är någons vän är jag inte värd att han/hon ljuger för mig eller går å pratar skit bakom min rygg..

Falkenbergare, vad är det för fel på er?! Hur skulle det va om ni tänkte er för lite??
Hur Skulle det va om ni tog vara på era vänner ist för å sprida rykten å skit snack om dom?
DESSUTOM Tycker du det är kul att bli snackad om själv? Tänk på det innan du snackar om någon annan, du kan aldrig räkan med att folk ska sluta snacka om dig innan du slutar snackar om dom och bett om ursäkt å bevisat varför dom just ska välja dig som vän.

Ni vänner jag har, jag är oerhört tacksam för er, det är ni som har gjort en stor del av mig!
Mina vänner är Guldvärda!
Känn er Älskade!




Det är ingen speciellt intressant dag idag, jag driver bara runt å borde ta tag i viktiga ting, men har inte lust med det, vill mest bara ligga å gosa in mig i en stor filt med en kopp the å en mysig film...kanske blir d så senare?
Måste ta tag i städning och viktiga papper, tar väl egentligen inte så fruktansvärt lång tid men det är det där "måstet" som e lite svårt tyvärr..
Längtar till kvällen ska få pussa på min älskling för hoppningsvis.
Har även kommit på att det är bättre å belöna sig före man gör nått viktigt än sen efteråt, du slipper vänta å motivationen blir lite bättre;)
Lön idag med...så kan ju inte påstå att dagen är så speciellt dålig, mest bara väldigt dryg å ointressant!