Tillsammans med vinflaskan cyklade jag bort i bara tunna linne klänningen till Fam. Yttermans hus igår kväll, livet kändes allmänt gott, och jag njöt av hur vinden tog i mitt hår, hur sommarens dofter spred en underbar lukt, hur vattnet i ätran glittrade och av hur alla små partiklar och små djur flög runt i luften och bildade ett vackert glitter i den underbara kvälls solen!
Vinet smakade sommar och sällskapet var det bästa någonsin efter en titt på 3 små gulliga kattungar och en fotosession av flum och massa prat om allt i allao blev klockan 23 och jag blev hämtad av ännu en vän, min underbara barndoms vän Robin, vinflaskan som ännu inte hade tagit slut, förflyttades upp till Tröingebergs ena tvåa ut på en balkong, i brassestolar och började drickas ur ölglas...Talket blev seriöst till många härliga skratt och allt om guys,brudar och familj ...även där verkligen allt i allo...
Ibland känns livet så otorligt värt att levas!

Här har du den mest livade staden på  sommaren, mycket turister, mycket sol,bad å bara allmänt gött helt enkelt, falkenberg på sommaren ÄR underbart, så himla tråkigt att så fort hösten närmar sig så är det som om hela staden sover, varför?

Underbar dag på stranden idag, syster,vicke och johanna var sällskapet, och jag och johanna hade som vanligt mycket att dela trots att det bara va lite mer än en vecka sen vi sågs sist..vänskap på riktigt säger jag.
Den underbara sommarkvällen skall spenderas i fam. yttermans trädgård förhoppnings tillsammans med lite vin å ytterligare mycket tjej snack=)
Fly vardagen just nu tack....

Vad gör man för att sluta tänka?
Kan man inte bara släppa allt och börja leva istället, lägga energin på något som är bra iatället för att oroa sig eller tänka på saker som egentligen är väldigt onödiga...
Detta är ju egentligen saker som löser sig efter hand och som kommer när det kommer typ...men i hela mitt liv har varit en ständig längtan, ett ständigt sökande...efter den där lilla biten som faktiskt fattas i mig...Men snälla någon VAD är det för bit?! Vad är det för oro? Vad är det som är så viktigt, som inte vill låta mig vara?

Jag har ersatt ett tomrum med hjälp av kärlek..men nej det är inte det som saknas...det är något annat...självklart vill jag ha kärlek, men det är något som tydligen är väldigt viktigt och behövs komma på plats.
Jag önskar jag fick ett svar på denna oändliga fråga...Någon som vet svaret? Jag orkar snart inte tänka mer...seriöst år har gått åt att tänka...ni sägar " men släpp det"...men det är något som aldrig kommer släppas, tro mig jag har försökt...
Tell me now please...