Styrka inplanerat på schemat imorse..somnade med värk i hela kroppen igår kväll, tänkte att det var väl trötthet(herregud vi håller ju på å flyttar!!), så planerar in en promenade vid 7 istället.
Och vad händer?! Jo jag vaknar med ont i halsen å samma värk?!
Ingen promenad heller...d blir åter igen en dag utan morgon-motion,well well är bar att lyssna på kroppen och komma igen när förkyldningsviruset är över.Så sitter här nu å avnjuter en god frukost på havregrynsgröt,smoothie,the och ägg. Får fokusera på flytten nu så länge, hoppas på nån träning nästa vecka, för hoppningsvis är denna veckan värst då vi ska flytta alla möbler osv. Nästa vecka ska vi bara flytta oss å kläder.
Har 7 arbetsdagar kvar och 8 dagar  kvar tills vi blir Gävlebor, känns sjukare å sjukare ju närmare vi kommer. Känslan är för det mesta lättnad men också fortfarande väldigt skräckblandad. Men det ska bli otorligt skönt å kunna gå till matbutiken utan att bli ruinerad,slippa bo i en liten lägenhet med litet kök å dåliga förvaringsutrymmen,slippa vara rädd att bli betagen på bil när man kör i det landet man bor i,slippa åka 2 timmar för att man ska få handla mat till normala priser m.m
I slutändan blir nog allt jätte bra helt enkelt =)

Kommentera

Publiceras ej