Efter mycket funderingar på ganska lång tid, har jag beslutat mig att sluta blogga.  Om det är för en tid eller för alltid är svårt att säg. 
Bloggen startades ändå redan 2007 och har varit en del av mig och mitt liv sen dess. En ventil till känslor och tankar. 

Jag känner helt enkelt att jag vill inte dela med mig av allt på samma sätt längre. Fb är något jag inte heller är så aktiv på längre, av samma anledning. 
Jag har annat att fokusera på idag än att tänka och känna helt enkelt. 

Instagram har i stället blivit en liten dagbok för oss, för M och hur hon utvecklas. För de  närmaste som vill följa henne och hennes framsteg( på något annat sätt är för tillfället svårt). Med andra ord långt ifrån alla känslor och tankar som jag har delat här.  Jag har även koll på vilka jag delar allt med, vilket känns bra. Det är en mer begränsad dagbok, en dagbok för oss och vårt liv här där vi kan titta tillbaka på allt, för M där jag skriver alla framsteg å förevigar i bild som sedan ska sättas in i hennes egna bok. Mycket bebisbilder blir det helt enkelt, men det är mest för vår i och närmastes skull.


 Den är låst och man måste begära att få följa. 

Har känt att bloggandet inte ger mig något just nu, för er som är sugna och nyfikna på att veta hur vi har det i framtiden, finns vi på fb, fb-messenger, Skype, mail och telefon... Samt snigelpost;)

Vi kommer även befinna oss i Sverige hela juli månad nästan och har en del tid över för fika, promenader, playdates. 

Hatten av och tack för mig! 

Kram på er