Dagarna rullar på, i fredags fick äntligen våra efterlängtade möbler ifrån Ikea och vi kunde börja flytta in i nya lägenheten..  Trodde vi.
I leveransen saknades en av stolarna, not big deal at all tänkte vi och körde till Ikea å hämtade en ny, åkte hem å packade upp bordet vi hade beställt. Det visade sig vara en fraktskada på bordsskivan,  i ena hörnet. Tråkigt tänkte vi, men vi valde ändå att skruva ihop det och skita i det den skulle ändå inte synas så väl. Det visade sig också vara felgängat i en av skruvarna på ena bordsbenet, det är nog ingen fara sa vi. Ikea brukar ju vara i lite halvtaskigt skick även i Sverige när man köper möbler, Sa vi.
Vi fick ihop stolar och bord och vart nöjda med resultatet.
 
Sedan in i sovrummet för att få ihop nya sängen och skruva på nya huvudgaveln... Trodde vi. Det visade sig att även den var trasig?! Två knappar hade knappt sytts fast och hängde... Dom gick inte att trycka dit igen  lr dras åt. 
Bilen var för liten för att få plats med den, så på lördagen tog vi och lämnade den hemma och åkte tillbaka till Ikea för att få en ny hemleverans vilket hon bakom disken fixade på en gång och vi skulle få dom redan på söndagen. Vilken lättnade tänkte vi och åkte hem nöjda och glada.
Söndag morgon, inget telefonsamtal om någon leverans, så vi lunch ringer Tommy och frågar när dom kommer. Ordern låg i systemet, Gud vad bra!... Efter en stund ringer dom och säger att levereringsfirman inte hade fått våra grejer så blir tyvärr ingen leverans idag. 
Tillbaka till Ikea för att fråga vad som händer och vi får bekräftat att leveransen kommer idag ist... Dåligt tycker vi å åker och muntrar upp oss på Texas största atikvariatbutik istället. Vi hittade massor att köpa men fick rätta oss efter ekonomin och handla detaljer istället denna gång. Men blir garanterat fler vändor dit! 
 
Idag på morgonen fick jag ett samtal att det blivit fel på vår order igen och inte alls får några nya möbler... Det är nästan så det är bud på att vi ska köpa oss en Dodge RAM lr liknande bil för att kunna frakta hem våra möbler själva... Börjar bli jäkligt less nu. Kan ju hoppas vi har fått möblerna tills nästa vecka, då vi ska var ute ur denna lägenhet.
 
Det är tur att Tommy sköter snacket, annars hade det slinkit ut en del grodor ifrån mig... Hon har temperament denna kvinnan;) 
 
Annars i helgen var vi på konstutställning. Paret vi träffa i hundparkern förra veckan bjöd in oss, tjejen är konstnär och ställde ut. Var väldigt udda utställning där alla hade någon form av beroende. Spännande faktiskt och mycket fina bilder. 
Efteråt var vi och åt Brasiliansk BBQ, nog bland det bästa jag ätit någon  gång. Å udda upplevelse! 
 
På fredag ska vi fira midsommar här, blir ett litet poolparty/midsommarfest på vårt komplex, som vi tänkte anordna själva. Ikea har maten( som tur är slipper vi hemleverans på den ) vi ska försöka göra en liten stång och vi ska självklart ha blommor i håret, vi hoppas på en lyckad och trevlig kväll!:)