När man blir singel (läs jag) så är det något i en som vaknar till liv. Plötsligt prioriterar man andra saker t.ex vad man ska lägga sina pengar på...i mitt fallså unnar jag mig att shoppa, känner jag att jag har råd så shoppar jag och helst massor. Som man lyser upp och inser att man måste börja vårda sig själv på något sätt...sitt yttre och på så sätt vårdar man sitt inre. Det är psykologi det där..hur funkar det egentligen?
Precis som man undermedvetet i ett förhållande sparar undra pengar till något...för att sedan i stadie "jag är plötsligt singel" börja spendera dom, leva och inse att det är så mycket roligare.
 
Den lilla flickan jag snabbt tappade bort börjar sakta meed säkert att återkomma och jag har insett att jag verkligen borde ta hand om mig själv tills hon har bestämt sig för att stanna oavsett om hon får dela mig med någon annan eller ej. Det kan ta tid med andra ord. Och tid det är något som nu också kommer finnas gott om.
Jag förstår inte över huvudtaget vad som hände, varför hon försvann men det är otorligt skönt att hon börjar hitta hem igen, det är en lättnad.
 
Det kommer att behövas en analys och granskning på en lång tid för att förstå sig på sig själv och alla mönster, men känner att jag denna gången har rätt inställning, och rätt vilja...
 
Det är nu man får ligga i sängen hela dagar, äta glass ur paketet å njuta av sex and the city. 
Det är nu man får dra ihop tjejerna, gå på krogen, drika drinkar och dansa sig lycklig hela natten.
Det är nu man får sitta å spana och fnissa åt snygga killen några bord bort.
Det är nu man får ragga,har kul, flirta.....
Men vet du vad? Att ne...inte ens det är en prioritering...utan prio ett är me, my self and I....det betyder bra mat, träning och må bra....det gör mig lycklig...kalla mig nörd, men jag mår som bäst av det.
 
Jag är glad att jag å A fortfarande har varann i våra liv och fortfarande kan skratta ihop och ställa upp för varann för finare människa är svårt att lära känna.
 
Sluta shoppa kärlek när du längtar, shoppa istället kläder, känn dig fin, vårda ditt yttre, känn lyckan i ditt inre och var lycklig i dig själv..sedan kan kärleken komma, men låt det ta den tid det tar.