Har aldrig riktigt firat alla hjärtans dag eller Valentines day, tycker det är lite små löjligt att man ska ha en speciell dag att visa "extra" kärlek.. Varför kan man inte göra det annars med? Varför köpa små gulliga presenter å ge varann, en dag om året. Köpa kärlek en dag om året? Istället för att visa kärlek året om.
Butiker tjänar multum på denna dag. Restauranger lika så. 


Vår dag bestod av att bara få vara tillsammans igen. T tog och gosade med Minna några timmar på förmiddagen å jag fick lite sovmorgon. Åt frukost tillsammans och gosade ner oss i soffan hela familjen, ingen stress, Inget å passa, det Gillar vi. 
Jag älskar ha helg och få vara tsm allihop, hela familjen. 
Såhär kan det se ut när lilla familjen gosar haha bebis i famnen på mamman, pappan gör ett försök till att gosa med mamman å barnet, och hunden mitt upp på allt, jämt i mitten ;) nu förtiden väldigt gärna gosar han med Minna när vi sitter med ( han har en väldig respekt för henne och hennes sprattlande ) På eftermiddagen tog vid sen lunch/middag på True food, vårt stammis ställe här i Houston. Älskar maten, fräscht, gott och sunt! 
Vädret har varit super hela veckan, mellan 20-26 grader varmt har det varit. Vi passade på att ta ett bord på uteserveringen för att slippa krångla med vagnen där inne. 
T.om med där hade dom en alla hjärtans dag meny för två;) 
Tre rätters för 25$/pers  , helt ok pris! 
Sån fick det bli! 
Förrätt bestod av Pitabröd Med hummusröra å grönsaker. 
Varmrätt steak tacco med böndipp( hoppade dippen)  
Och till efterrätt vart det tre små efterrätter att dela på, en mjölkfrichokladkaka gjord på mörkchoklad, pumpapaj med granatäpple och grädde och granatäpplesorbe, goda alla 3! 

Nått som verkar väldigt vanligt var att man tydligen går ut och äter på alla <3 dag och med sig har man presenter? Vet inte om detta var en tillfällighet just på vår restaurang... Men fick lite känslan av att det är viktigt att visa sin kärlek offentligt på denna dag och detta görs så klart med presenter... Hoppas det sker fler dagar om året;) 

Bästa restaurangen i stan! 


Förrätt 


Efterrätt ( glömde ta på mellanrätten men vad gör det, gott var det;) ) 


Måste säga att Minna är en fantastisk liten bebis att ha med överallt, hon somnar när vi går hemifrån och vaknar när vi kommer hem igen! 

Perfekta presenten här hemma var ändå att T kom tillbaka igår natt från Sverige, det tyckte vi nog alla. Familjen är komplett igen! 
Dagen till ära också rullade Minna över från mage till rygg, 6 veckor på onsdag! Otroligt att följa hennes utveckling! 

Nu lite sömn  i jämte mina 3 älsklingar! 

Natti natt! Kommentera

Publiceras ej