Vi är i mål! Lillan är i full gång å är aktiv och buffar å trycker på inne i magen, det börjar nog bli trångt där inne;) 
Idag är hon äntligen 100% fullbakad och vi är närmare vår blinddate nu än någonsin. 

Sedan jul har Tommy varit krasslig men är bättre nu och jag har legat och vilat så mycket jag kan för att samla energi inför vad som kommas skall, vilket har bidragit till mycket väntan och mycket uttråkning. Så igår bjöd vi hem våra vänner Lena å Magnus och deras barn för lite fika, vi har pratat länge om att ses men bägge har haft väldigt fullt upp led besök ifrån Sverige osv, så är glad att vi äntligen hann ses. 
Barnen och Viggo lekte för fullt, är kul å se att Viggo utvecklats mycket även där, i början var han skeptisk och skällde en del men ändå vart överlycklig över att någon ville leka med honom. Var kul att se, och min oro för att det ska komma en liten in i huset släppte allt mer, jag tror allt mer på att han kommer ta det bra, så länge vi fortfarande försöker få han delaktig i allt som sker. 

Fick även en present av fina familjen Sjölund, en jätte söt tavla där man kunde rama in kort på Lillan samt hand och fotavtryck! Jätte fint, längtar tills jag får hänga upp den ovanför hennes säng efter hon kommit. Kommer även passa perfekt inne i hennes kommande barnrum när vi flyttat hem, har redan börjar planera.. Längtar så tills vi har chansen att får skapa ett!  
Tavlan till Lills från fam.Sjölund

Idag har vi tatt en sväng in till gallerian å tanken var lunch samt snygga till oss i håret inför vår blinddate, men tyvärr så var söndag ingen bra dag att välja för detta så blev  inget med det och vår lilla sessa kommer ist få möta två penntroll när hon kommer ut. som tur är så kommer hon nog inte bry sig så mycket om detta utan kärlek kommer nog uppstå ändå;) 

Ikväll tänkte vi ta med oss Magen Och Hunden på drive in bio, en ny film av musikalen ANNIE har släppts och perfekt att fördriva tiden i bilen. Lite små häftigt, är vår första! 

Just nu i skrivandets stund ligger vi hela familjen samlade på soffan, samlar energi igen, är inte en barnlek och vara gravid i v.40 och springa runt på gallerian kan jag säga, men skönt å komma ut;) 
Två penntroll, en vovvsing och en bäbismage<3 


Det var en liten uppdate hur läget ligger till, alltså ännu ingen bäsa och vi mår fortfarande bra alla:) 


1 kommentarer

Lena

05 Jan 2015 02:14

Hej hej!

Vad roligt att ni gillade tavlan!

Kom på en sak, finns större varianter av ink pads, såna som ger färg till stämplar, här. Finns i många butiker och i olika färger.
Vi använder såna till att göra handavtryck på jobbet. Smidigt att doppa små fötter på och lätt att tvätta bort sen! ;)

Jag är jätteglad för att ni är här och att vi kan ses då och då! :)
Väldigt förväntansfull för att träffa lilla tjejen också, hoppas hon kommer snart!!! :)

Kram!

Svar: Åh vad bra!! Ska kika på det, ska bli så kul å föreviga hennes små fötter och händer<3
Lijna

Kommentera

Publiceras ej